Over Taco Mundo

Taco Mundo Blog

Vier dingen die Don Gustavo mist uit Mexico

Onze chef Don Gustavo woont alweer een tijdje in Nederland, maar komt natuurlijke uit het zonnige Mexico. Tijd voor een interview met El Jefe over wat hij nu echt mist uit zijn thuisland Mexico.

El Tiempo

Porque regent het hier in Nederland zo vaak? In Mexico schijnt de zon altijd, me gusta mucho! Ook al is het soms te warm om heel actief te zijn, toch heb ik het liever te warm dan te koud, zoals hier in Nederland.”

La musica

“Mexico is een heel vrolijk land, hier hoor je op bijna elke hoek van de straat musica. Heerlijk vind ik dat, ik voel me hier vaak meteen een stuk beter door. In Nederland mis ik die gezelligheid van muziek op straat wel eens, tenzij carnaval of Koningsdag wordt gevierd!”

Los colores

“Ik hou van kleur! In Mexico is het leven zo kleurrijk: de huizen zijn gekleurd, mensen dragen fel gekleurde kleding en het lijkt wel alsof het leven zich in full colour afspeelt. Nederland is dan toch wel wat saaier, dat vind ik soms wel jammer…”

La naturaleza

“Waar zijn de montaña’s in Nederland? Het is hier zo vlak… In Mexico heb je vulkanen en ruige bergen! En ook mis ik wel eens de paradijselijke stranden. Hoewel de Nederlandse stranden ook heel mooi zijn, als de zon schijnt, haha!”

“Maar er is één ding wat ik niet mis: la comida. Natuurlijk is Mexicaans eten muy rico, maar hier in Nederland heb ik Taco Mundo en zo kan ik toch genieten van heerlijke en gezonde fresh made mex!”

Wil jij zelf genieten van de verse gerechten van Don Gustavo? Bestel dan snel hier een lekkere taco of burrito!

Meer berichten: