Franchise

Formule

De Taco Mundo Formule

Voor vers bereide taco’s en burrito’s snel aan huis bezorgd moet je bij Taco Mundo zijn, dé bezorgdienst op het gebied van Mexicaans eten. Koken is uit, bezorgen is in; eten bestellen en laten bezorgen was nog nooit zo populair als nu. En met 20 vestigingen over het hele land weet iedereen de fresh made mex van Taco Mundo zo te vinden, ook online en via de mobiel.

Met een uitgebreid assortiment dat onder andere uit taco’s, burrito’s, quesadilla’s, enchilada’s en frisse salades bestaat is Taco Mundo een belangrijke speler in de foodbezorgmarkt. Een gezond alternatief door het gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten, dat is de gedachte achter Taco Mundo. De verse gerechten zijn erg lekker, oftewel muy rico zoals de Mexicanen zeggen. Alle gerechten worden per order gemaakt door onze taqueros in de vestigingen en van daaruit bezorgd.  

Met een stevige positie  in de top tien van grootste bezorgformules heeft Taco Mundo zijn naam meer dan waargemaakt. Taco Mundo is steeds vernieuwend, een dynamische formule die altijd direct inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en foodbezorging. 

Taco Mundo groeit verder

Met de nieuwe vestiging Almere en binnenkort nog 2 nieuwe vestigingen in Amsterdam groeit Taco Mundo stevig door. De komende tijd staan nog meer vestigingen op stapel en daarnaast zien wij nog veel ruimte voor verdere groei in diverse steden in Nederland. Lees meer over de groeimogelijkheden.

 

Franchiseondernemerschap bij Taco Mundo

Ben jij klantgericht, heb je een praktische en zakelijke instelling en ben je toe aan zelfstandig ondernemerschap? Beschik je daarnaast over een eigen startkapitaal? Word dan franchiseondernemer bij Taco Mundo en richt je volledig op het echte ondernemen! 

Binnen onze formule kun je jouw klanten een optimale kwaliteit en service bieden die uniek is in de foodbezorging. Wij als franchisegever zorgen voor de centrale taken zoals inkoop, marketing, automatisering, conceptontwikkeling en operationele en administratieve ondersteuning.

5 redenen waarom jij, als ondernemer in de foodbranche, voor je eigen Taco Mundo vestiging kiest:

  1. Elke dag fresh made mex: gezond en verrassend alternatief voor de doorsnee fast food producten.
  2. Je bent de baas van je eigen onderneming…
  3. …én je maakt deel uit van een onderscheidend, uniek en dynamisch bedrijf dat je waar nodig professionele ondersteuning biedt.
  4. Alle tijd om je te focussen op jouw eigen vestiging, de franchisegever zorgt voor een doeltreffende marketing.
  5. De markt voor foodbezorging blijft groeien en jij groeit mee, misschien wel met een multi-store franchise!

 

Zie jij het helemaal zitten en wil jij ook als franchiseondernemer met je eigen Taco Mundo vestiging gaan ondernemen? Vul dan snel het franchiseformulier in!

Wij nodigen je dan snel uit voor een kennismakingsgesprek waarin we samen bekijken wat voor jou de mogelijkheden en kansen binnen Taco Mundo zijn!